Hvorfor god rådgivning betaler sig

 

Hos Hall & Partners siger vi ”Business without trouble”, og vi mener det vi siger! Vi strækker os nemlig langt for at give god rådgivning, og gøre din virksomhed endnu bedre sammen med dig.

 download (2)

 

Vi tror ikke på, at store og tykke konsulentrapporter skaber megen værdi for dagens virksomhedsejere og -ledere. Vi ved derimod, at hands-on rådgivning og sparring i samarbejde med virksomheden gør en forskel!

I Hall & Partners yder vi professionel og operationel rådgivning og assistance når du har brug for det, og der, hvor dine behov er. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og tager udgangspunkt i de udfordringer, som er aktuelle lige nu.

Det betyder fx, at vi samarbejder med dig som kunde om at facilitere en udviklingsproces, hvor vi sammen kommer hele vejen rundt om virksomheden.

Vi forstår virksomhedsejeres og -lederes situation og følelsesmæssige engagement, og med et stort erfaringsgrundlag fra flere brancher og funktioner, er vi i stand til at reagere hurtigt og indgå som en interimistisk styrke og kompetence i en virksomhed, og skabe de vigtige og lønsomme processer med stor værdi.

Vi kan løse næsten enhver tænkelig opgave eller udfordring, som vores kunder stiller, enten selv eller sammen med vore samarbejdspartnere, som alle er personer med stor erfaring inden for hver deres område, og med lignende opgaver som den, kunden stiller.

Hos Hall & Partners får kunderne jordnær og konkret rådgivning og vejledning, uanset virksomhedens udfordringer, behov og ønsker. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem forløbet – uanset om det er en forretningsplan, ansøgning til en innovationsfond, eksport, salg, organisationsudvikling, eller noget helt andet – og vi er ikke bange for at tage fat i de svære områder, men gør det altid på en professionel og ordentlig måde, som sikrer fremdrift og god proces for dig, din virksomhed og din bundlinie.

Du skal kontakte os når du oplever, at:

- Du har brug for en sparringspartner at drøfte de vanskelige beslutninger med
- Du er i tvivl om salgsbudgetterne
- Der er uenighed om virksomhedens mål
- Salgs- og eksportplanenerne ikke bliver implementeret eller gennemført
- Lederne ikke udvikler sig
- Der er dårlige kundeoplevelser
- Dialogen om medarbejderudvikling fungerer dårligt
- Afdelinger og funktioner ikke samarbejder
- Virksomhedsværdierne forbliver tomme ord uden handling
- Du er interesseret i at starte et nyt forretningsområde eller projekt
- Du mangler den rette medarbejder i virksomheden
- Dine sælgere står stille

 

Hos Hall & Partners plejer vi at sige, at vi ikke kun giver sparring og rådgivning, vi sikrer også den gode nattesøvn.

Kort fortalt: Hall & Partners er en anderledes konsulentvirksomhed, og Business without trouble!