Om os

Hall & Partners er en unik, nordjysk virksomhed, som yder sparring og rådgivning til andre virksomheder, med særligt fokus på udvikling, eksport, salg, og finansieringsmulighederne.

I Hall & Partners samarbejder vi ydermere også med en række interne og eksterne konsulenter og eksperter, for således altid at kunne sætte det bedste hold til lige netop din opgave. Vi følger opgaverne helt til dørs, sørger for at tingene bliver gennemført, og gennem hele processen sikrer vi værdiskabelsen for dig og din virksomhed.

 

Ole Hall er manden bag Hall & Partners, og daglig leder af virksomheden. Ole har en lang karriere inden for ledelse, økonomi, salg og marketing bag sig, og har et udbredt kendskab til små og mellemstore virksomheders udfordringer og behov. Han bistår i dag særligt ejerledede virksomheder i mange forskellige sammenhænge, bl.a. med udviklingstiltag, sparring, køb og salg af virksomheder, eksport, og forretningsstrategi.

Ole har i dag opbygget et omfattende netværk i hele Nordjylland, med kontakter flere centrale steder i Danmark og udland, og der er stor sandsynlighed for, at Ole kender lige den mand, du står og mangler i din virksomhed – hvad enten det er permanent eller for en kortere periode.

Ole bor privat i Svenstrup, og når han en sjælden gang ikke arbejder, kan han ofte findes på de nordjyske landeveje, hvor han tramper i pedalerne på sin racercykel sammen med resten af cykelholdet fra Netværk i højeste Gear. Målet er at kunne nå toppen af Alpe d’Huez!

Konsulenterne fra Hall & Partners, samt tilknyttede partnere og interne og eksterne konsulenter, bistår i arbejdet med at skabe de bedste resultater for vores kunder. Vi arbejder også med opgaver som rekruttering og HR, krisesituationer, generationsskifte og turn-around.

Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.