Værdiskabende bestyrelsesudvikling og Advisory Boards

Vi ser ofte, at mange virksomheder sætter den strategiske udvikling på autopilot, og at en bestyrelse blot bliver en pligt i stedet for en værdiskabende ledelses- og strategipartner.

I Hall & Partners mener vi, at bestyrelsens fornemmeste opgave er at varetage en virksomhed sammen med ledelsen – og skabe værdi for dig som virksomhedsejer og -leder.

I dag handler godt bestyrelsesarbejde om kompetencer, strategi, handlekraft, effektivitet og værdiskabelse, og dette kræver det helt rigtige team af mennesker, som skal arbejde sammen, lytte og tale, have tillid til hinanden, være fortrolige sammen, og hjælpe dig med de vigtige beslutninger om netop din virksomhed.

I Hall & Partners samarbejder vi med dig om at sammensætte den bestyrelse, som vil sikre dig og din virksomhed den bedste fremdrift og udvikling, uden at gå på kompromis med virksomhedens daglige drift og produktion.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige personer, som vil bringe værdi, ny viden, og nye kompetencer ind i din virksomhed. Har du allerede en bestyrelse, men har brug for nye input til fx den fremtidige strategi, bistår vi også gerne dig og bestyrelsen i at udvikle sig i den rigtige retning, og faciliterer bestyrelses- og strategiseminarer, som kan bidrage til at skabe nye idéer, mål og udviklingstiltag i både bestyrelse og virksomhed.

Vi har fokus på din virksomhed, og hvordan vi gennem en bestyrelse eller et advisory board kan skabe værdi for dig. Det betyder bl.a., at vi ser på tværs af perspektiverne, og hjælper dig med at lægge det strategiske puslespil. Kort sagt: Vi matcher dine behov og mål med mennesker, som kan indfri dem.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Sparring og coaching
  • Bestyrelsesudvikling og -kurser
  • Netværk
  • Advisory Boards
  • Bestyrelsesformand
  • Vækst
  • Forretningsudvikling
  • Strategi

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan afdække din virksomhed, og jeres behov, ønsker og krav – vi kender nemlig uden tvivl de mennesker, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå målene.