Få råd til mere med fundraising og finansiering

Det kan føles som en kamp op ad bakke at skulle finde finansiering til nye projekter og udviklingstiltag gennem banken, men vidste du, at der faktisk er rigtig mange midler til rådighed gennem både danske og europæiske fonde og puljer?

I Danmark alene uddeles der hvert år over 10 mia. kr., og EU’s nyeste rammeprogram, Horizon 2020, har et budget på mere end 500 mia. kr., som skal uddeles i årene frem til 2020.

Men intet er gratis, og de mange tilbud, både kommunale, regionale, statslige og europæiske, kan være en jungle at finde rundt i. Derfor arbejder vi Hall & Partners også fokuseret med at matche dine behov med finansieringsmuligheder, og gøre processen så let og god for dig som overhovedet muligt – og altid med fokus på, at det skal kunne betale sig!

Vi samarbejder med dig om ansøgningsprocessen; lige fra at få indsamlet alle de nødvendige oplysninger og informationer, til udarbejdelsen af en stærk og overbevisende ansøgning, og budgetter.

Hall & Partners samarbejder med de ledende eksperter inden for ekstern finansiering, og det giver dig de bedste forudsætninger for at opnå støtte til et projekt – uanset om det er et nyt produkt, en ny ydelse eller en ny proces i virksomheden. Vi udarbejder ansøgninger til bl.a

– InnoBooster
– Innovationsfonde
– Regionale fonde
– Markedsmodningsfonden
– Horizon 2020
– SME Instrument
– NewBizz
– Vækstfonden
– Eurostars

Mangler du ekstern kapital eller en ny investor, er vi også din samarbejdspartner. I Hall & Partners samarbejder vi nemlig også med Business Angels og private investorer. Med et stort og stærkt netværk har vi gode forudsætninger for at kunne opfylde lige netop dit behov for kapital, uanset hvad det er, og hvad det er til. Vi er national screeningvirksomhed for en række nationale og internationale investorer, som søger investeringsobjekter i Danmark.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

– Forberedelse og udarbejdelse af ansøgninger og bevillinger
– Projekt- og ansøgningsrådgivning
– Investorrådgivning i forbindelse med eksterne investorer
– Kapitalindskud
– Køb og salg af virksomheder

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov for kapital, så hjælper vi dig trygt igennem processen.