Forretningsudvikling, som gør en forskel

Vi oplever til stadighed et massivt behov for nytænkning, innovation, forandring, og strategisk fremtidsplanlægning hos de danske virksomheder.

Mange virksomheder har haft svært ved at omstille sig den nye verdensorden, som opstod i kølvandet på finanskrisen, og at vi i dag opererer på et globalt marked. Virksomhederne har fokuseret på at sikre sin egen overlevelse, og udvikling og innovation har været sat på standby. Det betyder desværre også for rigtig mange virksomheder, at de er gået glip af kunder og vækst.

For de fleste virksomheder er omverdenen i dag så dynamisk, og konkurrencen så intens, at det vil være svært for organisationen at overleve, hvis der ikke sker en eller anden form for forretningsudvikling og -strategi.

Oplever du, at konkurrenterne bliver ved med at udvikle og forny sig, mens din virksomhed står stille? Eller er kunderne holdt op med at ringe? Så betyder det måske, at du bør ændre dit forretningsfokus. Hvis du ikke udvikler din virksomhed, risikerer du faktisk at afvikle den!

Du kan med fordel betragte din virksomhed som dynamiske enheder, hvor nogle er gamle og måske endda forældede, mens andre er nye og skal videreudvikles – på den måde udvikles din organisation og virksomheden ved at skabe, udvikle og endda afvikle forretninger. Men det kan være en svær øvelse at gøre alene, og beslutningerne kan være tunge, hvis du ikke har mulighed for at vende dem med nogen.

Hos Hall & Partners hjælper vi dig med at lave en retvisende analyse af både virksomhed, produkter, marked og kunder, og, på baggrund af dette, undersøge både udfordringer og muligheder. Vi vil være ét skridt foran konkurrenterne, og derfor holder vi også altid øje med aktuelle trends og markedsbevægelser, og vi vægter samarbejdet med både kunder og associerede partnere højt – på den måde forbedrer vi både vores egen og din forretning.

Vi tilbyder:

– Research, som tilfører dig viden
– Markeds- og konkurrentanalyser, du kan bruge som beslutningsgrundlag
– Sparring og scenarieudvikling, der giver forbedringer og ny viden
– Innovation, der skaber fremdrift
– Praktiske løsninger, som kan implementeres i virksomheden hurtigt og effektivt
– Forretnings- og strategiplaner du kan omsætte til handling og salg
– Organisationsudvikling, som skaber vækst
– Risikoanalyser til at styre virksomheden efter
– Økonomi og budgetter, der giver overblik