Skræddersyet ledelsesudvikling

Udviklingen af ledelsen i en virksomhed er ikke kun et ledelsesanliggende, men indebærer involveringen af hele organisationen, og det kan være en svær øvelse for mange virksomhedsejere og -ledere. Ledelse handler om at skabe en fælles kultur og sprog i virksomheden – både om virksomheden, men også om ledelsen, og en løbende refleksion over egen praksis og performance.

Måske oplever du, at dine medarbejdere ikke performer som du synes de bør, eller at du ikke selv har gennemslagskraft nok som leder? Måske har du brug for sparring igennem en kortere periode, eller rådgivning om, hvordan du bedst implementerer nye indsatser i organisationen?

I Hall & Partners hjælper vi dig med at skræddersy et lederudviklingsforløb med afsæt i organisationens overordnede strategi, handlingsplan og mål. Vi arbejder med værdi- og kulturskabende forløb, som giver mulighed for at arbejde med ønskede scenarier og løsningsorienterede tiltag og styrker.

Sammen omsætter vi dette til et konstruktivt og respektfuldt udgangspunkt for læring og udvikling, og vores lange erfaring sikrer, at udviklingen faktisk også forandrer din virksomhed til det bedre.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

– Kompetencevurdering
– Profilanalyser
– Handlingsplaner
– Ledelsessparring
– PA rollen
– Personaleledelse
– Målstyring og rapportering