Salgsudvikling med succes

Er dine konkurrenter lige lidt skarpere, har kunderne pludselig lidt større krav, og er det generelt lidt sværere end først antaget at starte dit salg?

Salget er ofte det første sted, at du først mærker et behov for udvikling, og et af de farligste områder at stå stille på. Der kan være mange ting, som påvirker salget; eksterne faktorer – som marked, konjunkturer, konkurrence – har du ingen reel indflydelse på, og derfor er det også langt mere lønsomt at fokusere på de interne faktorer, som du faktisk kan gøre noget ved: din salgsorganisation.

I Hall & Partners er det vores erfaring, at mange sælgere i dag ikke har den fornødne vilje til at udvikle og træne sig, og derfor går mange i stå og bliver ikke dygtigere. Du har måske selv oplevet, at din virksomhed har skåret ned og ændret fokus, uden at det har ændret noget til det positive?

Med vores salgsudviklingskoncept er det vores mål at sikre dig, at din salgsorganisation understøtter virksomhedens strategiske arbejde og målsætninger.

Vi hjælper dig med at svare på:

– Hvor skal omsætningen komme fra?
– Skal der være mersalg til eksisterende kunder, eller salg til nye kunder?
– Hvordan skal virksomhedens produktmiks se ud?
– Hvordan skal virksomhedens kundemiks se ud?
– Hvordan skal indsatserne tilrettelægges for at sikre den rette lønsomhed og omsætning?

Salgsorganisationens performance er nemlig ofte den hurtigste vej til at forbedre virksomhedens resultater. Vi hjælper dig med at skabe grundlæggende indsigt i dine muligheder og trusler for salgsindsatsen, og sørger for at du har de nødvendige redskaber til at nå dine mål.

Hos Hall & Partners tror vi ikke på kortsigtede løsninger og indsatser – vi ved fra erfaring, at det er de langsigtede strategier og tætte kunderelationer, som gør forskellen. Sammen med dig skaber vi resultaterne gennem strategisk ledelse og operationel gennemførelse, og sammensætter den løsning, som sikrer dig og virksomheden succes med jeres salg.

Vi hjælper dig med:

– Strategi
– Forretningsmodel
– Salgsstrategi
– Målsætninger og mål
– Handlings- og indsatsplaner
– Målstyring og rapportering
– Interim salgsledelse
– Træning af sælgere

Læs mere om vores interim salgskoncept og sælgertræning her