Interim sælgere og sælgertræning

Leverer dine sælgere ikke det ønskede resultat, skal du ud på nye markeder, eller har du behov for at nytænke hele din salgsstrategi, er en interim sælger en rigtig god investering, som ofte hurtigt tjener sig selv ind igen.

Hall & Partners’ unikke ‘Interim Sælger’ koncept sikrer dig struktureret og handlekraftigt opsøgende salg, hvor din virksomhed og dit produkt er i førersædet.

Vores sælgere har en professionel tilgang til salgsarbejdet, og arbejder sammen med og igennem din virksomhed, for at skabe de bedste resultater – du skal derfor heller ikke bekymre dig om mellemsalg eller aftaler, du ikke kan stå inde for. Vi aktiverer samtidig vores eget netværk, hvilket giver dig en stærkere position, og mulighed for at nå et bredere marked.

Din salgsproces forankres hos en af vores erfarne sælgere, som er dit faste kontaktpunkt. På den måde vil du ikke opleve at skulle holde kontakten med et netværk af sælgere eller selv skulle følge op på aktiviteterne; alt dette sørger din kontaktperson for, og du holdes altid opdateret og underrettet om aktiviteter og salg.

Vi tilrettelægger processen i samarbejde med dig, og matcher salgsaktiviteterne til dine strategier, mål, og ønsker. Vores interim sælgere sørger derefter for at opsøge kunder og booke møder, samt at din virksomheds marketingsmaterialer tilpasses de markeder, du ønsker at være på.

Ønsker du at træne dine egne sælgere, og optimere deres salgskompetencer, tilbyder vi også salgstræning, hvor vores mest erfarne sælger tilrettelægger et kompetenceudviklingsforløb for dine sælgere. Her vil der tages udgangspunkt i sælgernes nuværende kompetencer, kunnen og den overordnede salgsstrategi i virksomheden, for at sikre, at sælgerne opnår og tilføres de helt rette værktøjer og kompetencer, som sikrer din virksomhed succes med salgsarbejdet.

Med Hall & Partners’ ‘Interim Sælger’ koncept får du følgende:

– Fastforankret og realistisk salgsstrategi og -proces
– Adgang til vores omfattende og værdiskabende netværk
– Dygtige og engagerede sælgere med stor erfaring for opsøgende salg og at lukke handlen
– 100% fokus på dig, din virksomhed og virksomhedens produkt – intet mellemsalg
– Bookning af møder og dialog med kunder – udvalgt af dig
– Marketingsmateriale tilpasset markeder og kundegrupper

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan gennemgå dine behov og ønsker, og hvordan vi bedst møder dem.